Eksoottinen golfmaa Ukraina

Post 30 of 37
Eksoottinen golfmaa Ukraina

Kisaputken viimeinen koitos, LETAS:n kisa Ukrainassa.

Täytyy myöntää että melko isolla mielenkiinnolla lähdin Ukrainan reissuun. Odotukset kenttää, hotellia ja ylipäätään koko maata kohtaan eivät olleet kovinkaan suuret. Matkaan pakkasin vain välttämättömimmän, mutta myös jokusen lehden luettevaksi mikäli tekemisen puutetta tulee..

 

 

 

 

 

 

Netistä tuli katsottua lähtöä edeltävänä iltana hotellin sivut, näytti ihan hyvältä ja kun sitten saavuttiin hotellille ni sai todeta hotellin hyväksi. Tosin spa altaineen ei ollu valmis ja aina kun kysyttiin niin sanottiin että aukeaa 2-3päivän päästä. Koskaan sinne ei sitten päästy. Lieneekö koko spata ollutkaan vai eikö he halunneet meidän sitä käyttävän, koska hotellin kuvissa se kyllä oli.. Hotellin aamupala tarjoilukin oli vähän mielenkiintoinen. Kun pelaajat lähti niin aamupalapöydät täyttyi semmoisista mitä meille ei oltu edes näytetty..

Vasta seuraavana päivänä Ukrainaan saapumisesta mentiin golfkentälle ja kenttä oli todella hyvä, vasta pari vuotta vanha, äärettömän haastava kenttä! Missään välissä ei ollut varaa hengähtää, koska väylien reunoilla oli heviraffia, jonne lyötyään pallo hyvin harvoin edes löytyi. Pikkasen tuli paineita, koska olin pakannut normaalia vähemmän pelipalloja mukaan ja osa oli jo hävinny harkkakierrosten aikana..

 

 

Klubitalo oli vielä pikkasen työnalla, mutta laajennustarvetta ei liene ainakaan ihan hetkeen, koska tilat olivat valtavat! Eipä sitä muuta sitten enää tarvinnukaan kun hotelli ja kenttä on hyvät. Pieni miinus kyllä oli tunnin shuttle kyyti hotelli-kenttä välillä eli päivässä sai aina istua sen pari tuntia bussin kyydissä.  Ja tiet ei todellakaan ollu kovinkaan mukavia! Jalkapallon EM- kisoja varten osa isoimmista teistä oli kuitenkin tehty uudelleen, mutta pikkutiet oli ihan kamalia.

 

Kulttuurillisesti Ukraina on maa, jossa vilppiä taidetaan opettaa ihan perusaineena koulussa. Oikeastaan joka tilanteessa, kun jotain tilaa tai maksaa, niin jotain vilppiä yritetään tehdä. Ja ne tekee sen ihan pokalla pienintäkään omaatuntoa tuntematta. Mä kyllä aika hyvin kerroin aina että mitä suostun maksamaan ja mitä en :)

Kisat meni ihan ok, ja kolmanteen päivään lähdin 5. sijalta. 1. tiille asti jännitti aika paljon, mutta siinä se vaihtui hyväksi energiaksi, koska tietää että sitä varten treenataan että päästään pelaamaan hyvistä sijoista. Vika päivä vaikeista olosuhteista huolimatta jäi aika pahasti kaivamaan mieltä. Vaikka putosin vain pari sijaa kolmantena päivä, niin silti harmitti todella paljon. Lopulta olin 7., mutta paremmat sijoitukset oli ihan omissa käsissä. Loppukierroksesta luulin jo olleeni pudonnut ihan häntäpäähän. Näin ei kuitenkaan ollut. Mutta tuli opittua taas yksi läksy; älä ikinä luule mitään vaan pelaa aina loppuun asti isolla fokuksella kunnes pallo on 18. reiän kupissa!  Olisin ehdottomasti halunnut kolmen parhaan joukkoon ja hampaankoloon jäi melko paljon. Kisa oli kuitenkin kauden tähänastisista paras, mutta tyytyväinen voisin olla vain voittoon.

Nyt tulee melko pitkä kisatauko, koska ei ole 5 viikkoon missään mitää kisoja. Kaveri sanoi että sillä olisi shamppanja pullo odottamassa voittoa ja että saisi tulla pian että ei mene vanhaksi..  Vielä sitä ei tullut mutta eiköhän se shamppanja säily ;)

-ellu