Eka LET kisa!!

Post 11 of 37
Eka LET kisa!!

Elämäni ensimmäinen Ladies European Tourin kisa on nyt takana päin. Mikään aivan älyttömän ihmeellinen juttu se ei ollut, mutta oli siinä toki vähän isomman kisan meininkiä. Lentokentältä oli kujetukset hotellille ja hotellilta kujetukset kentälle. Kentällä oli päivittäin ensimmäisestä harkkapäivästä asti Players Loungessa ruokailut. Tämä oli vain pelaajille ja heidän valitsemalle yhdelle vieraalle. Ruoka oli hyvää, mutta jälkkäripöytä sitäkin parempi :) Harjoituspuitteet oli hyvät; rangella oli LET:n harkkapallot ja hyvä nurmipohja, toisen 18reikäsen kentän yhdestä väylästä oli tehty wedge alue ja lisäksi käytössä oli kaksi puttigriiniä. Vaikka kyseessä oli ensimmäinen LET kisa ja fiilis oli tosi hyvä, niin jännitystä ei kuitenkaan ollut normaalia enempää. Varmaan tähän vaikutti myös se, että Janne oli mukana cädinä.

 

 

 

Fiilis oli hyvä, mutta harmitti oma peli kun ei oikeen saanu missään kohtaan lyöntiin tai varsinkaan avauksiin oikeen sellasta hyvää ajatusta. Kontakti palloon ei ollut mikään huippu ja kierteet ei ollu oikein hallussa, joten sitä kautta oli hankalaa saada palloa kehiin hyville paikoille. Kenttä oli melko kapea ja kova tuuli ei yhtään antanut armoa huonoihin avauksiin. Hyvin kuitenkin pystyin taistelemaan vielä jatkopaikasta tokan kierroksen puolivälissä. Tämä oli lähinnä lähipelin ansiota. Tuli siinä yksi par pelastettua lyömällä rauta 8 kuppiin :)

Aamujumppa

Vähän aamujumppaa ennen tokan päivän iltapäiväkierrosta

Vikana päivänä, oman treenin jälkeen, käytiin katsomassa viereisellä kentällä pelattavaa miesten European Tourin kisaa, Hassan Trophya. Mikko oli siellä hyvissä asemissa ja päästiin katsomaan hyvää taistoa 2.sijalle! Hyvä Mikko!! Kenttä oli Marokon Kuninkaan “takapihalla” ja muurein ja kovan vartion ympäröimä. Katsojiakaan ei ollut kovinkaan paljoa, koska kaikki kulkuluvat alueelle oli pitänyt hakea etukäteen. Pääasiassa katsojat oli Kuninkaan jossain määrin kutsumia henkilöitä. LET pelaajat pääsi omilla pelaajakorteilla alueelle, samoin meidän cädi tai vieras.

Ennen vikaa kisapäivää käytiin kaikki miehet ja naiset ja cädit kimpassa syömässä miesten hotellilla. Ruoka oli todella hyvää, mutta niin oli taas jälkkäritkin…

Nyt on taas ihanaa olla Suomessa! Vaikka kuinka paljon matkustaa, niin aina vaan tuntuu siltä, että parempaa kotipaikkaa kuin Suomi ei voisi olla! Sinänsä huono juttu, että on syntynyt Suomeen, koska kaikkialle minne menee niin kaikki tuntuu epäsiistimmältä ja ei niin toimivalta :)

Viikko treeniä edessä ja ajatus kohdilleen niin eiköhän se lyönti sieltä löydy! Seuraavaksi uusi mato koukkuun ja hyvillä fiiliksin kohti Etelä- Afrikkaa!!!

-Ellu

Ps. ensi viikolla menossa Peten perehdytykseen, miten näitä kuvia laitetaan järkevästi tänne :)