Finaaliin!

Post 18 of 37
Finaaliin!

Karsintojen eka vaihe takana ja tiukille meni, mutta menkööt. Kivaa oli pelata, vaikka vika päivä ei ihan täydellisesti mennytkään. Jos muuten ei karsinnat jännittäny ni sai ainakin hiukan tunnelmaa jännäksi vikan päivän lopussa :) Mukana oli paljon positiivisia asioita, joten niitä ei pidä unohtaa vaan pikemminkin viedä mukanaan finaaliin.

Eilen otettiin välipäivä golfista. Nukuttiin pitkät yöunet ja sitten mentiin Medinaan eli Marrakechin vanhaan kaupunginosaan. Meno oli aikamoista. Pieniä kujia labyrinttimaisesti joka suuntaan. Aaseja, mopoja ihmisiä… Joka suunnassa paljon kojuja, joissa myytävänä mm. keramiikkalautasia ja kulhoja, mausteita, laukkuja ja koruja. Vähän jopa eksyttiin ja hetkellisesti koin pientä paniikkia kun ei tiedetty mihin suuntaan mennä jotta pääsee takseille ja kehen luottaa neuvojen suhteen. Lopulta löysimme aukion ja taksit ja pääsimme takasin kämpille, pois kaupungin hälinästä. Heti kämpille päästyä suihkuun, jotta sai kaikki pakokaasun hajut ja pölyt pestyä pois. Sitten illalla ekaa kertaa hotellin ravintolan kattoterassille kahville ja kyytiin viskipaukku puoliksi Melanien kanssa, jotta saadaan bakteerit vatsassa tapettua.

Tänään jatkui valmistautuminen finaaliin. Finaali pelataan edelleen näillä kahdella kentällä, jotka ekassa vaiheessa pelattiin. Huominen päivä vielä treeniä ja torstaina alkaa finaali. Ensin pelataan 4 päivää vuorokentillä vuoropäivinä, jonka jälkeen cutin selvittäneet pelaavat vielä 5. kierroksen. Ja ne päivät mennään taas sillä positiivisella meiningillä!

-Ellu