Golffarin painajainen?

Post 26 of 37
Golffarin painajainen?

Tulin tänään Ruotsiin ja kävin yksin pelaamassa harkkakierroksen torstaina alkavaan Nordea Tourin kisaan. Päätin lähteä yksin takaysille, koska siellä ei ollu ketään pelaajia ja pääsinkin pelaamaan ripeästi. Jatkoin sitte kuitenkin vielä koko kierroksen, jatkaen takaysin jälkeen etuysille.

Kierroksella tietysti käytin koko ajan mittakiikareita, kunnes niistä loppu patteri. Tulin toisiks vikalle väylälle, joka on par 3 (kentän väylä nro 8). Tarkkaa mittaa lipulle ei ollu, mutta tiesin mitan griinin etureunaan ja päätin lyödä siitä vielä noin 15metriä pidemmälle, griinin keskelle. Vähän näytti kuitenki, että lippu ois vähän edempänä.. Grippasin rauta kasin alhaalta ja annoin mennä.. Koko ajan oli aivan linjassa… Kunnes kolahti lipputangon johonkin ihan alaosaan… Meniköhän se sisään? Ei ihan tarkkaan nähnyt.. Pelasin siis yksin!

Takana olevalla griinin edustalla hääräsi tuomarit, jotka huusi että: ”nähtiin toi lyönti!” Varmuutta pallon menosta reikään ei kuitenkaan edelleenkään ollu. Kunnes sitte kävelin griinille ja näin reiän reunassa alastulojäljen ja sen jälkeen pallon kupissa!!!!!!!
HOLE IN ONE!!!!!!!!!!!  Yksin pelaten, mitasta ei oikeen tietoa ja harkkakierroksella!!! Kuka uskoo?? Ja mitkä on sattumat että just ku sattuu pelaamaan yksin ni tekee holarin! Ja kuinka monta lyöntiä on ottanu kiikareilla ja sitte ku ei edes tiedä tarkkaa mittaa niin se sattuu olemaan täydellinen veto! Muita pelaajiakaan en kentällä juuri nähny. Onneks sentään tuomarit näki lyönnin ja toivottavasti myös sen kun nostin pallon reiästä :) Kuka toivoisi tekevänsä tällasen holarin? Ja ketä uskoo jos sanot että teit holarin yksin pelatessasi ? :)

Noh, onneks ei ollu sentään elämäni eka holari :)