JEESSSS!!!

Post 17 of 37
JEESSSS!!!

Pitkä karsinta reissu alkaa olla loppusuoralla. Tuntuu mahtavalta olla kotiinpaluumatkalla. Ensimmäinen vaihe karsintoja mentiin läpi hyvällä meiningillä ja tahdolla. Muita vaihtoehtoja ei ollut. Finaali vaihe mentiin hyvin maltillisesti päivä ja lyönti kerrallaan. 5 päivää on toisaalta pitkä aika yrittää pysytellä ajatusten kanssa maltillisena, ilman että alkaa miettiä mitään ensi vuoden asioita – saati sitten ensi viikon asioita.

Kolme viikkoa on kaikenkaikkiaan pitkä aika olla poissa kotoa, vieraassa maassa ja vieraan kulttuurin keskellä. Mulla oli koko ajan tosi hyvä fiilis päällä ja siihen suurin vaikuttava asia on että sain Jannen mukaan reissuun tukemaan ja cädämään. Ilman mitään lähimmäistä mukana, tämän kaltainen reissu olisi varmaan ollut ankeampi ja kotiin olisi kaivannut enemmän.

2,5 viikkoa sai nauttia täydellisestä pelisäästä ja pelaamisesta. Ainoastaan minuutin verran kahden viikon aikana tekemieni tuplabogien jälkeen teki mieli lähteä pois kentältä. Muuten oli koko ajan todella hyvä ja luottavainen fiilis omaan tekemiseen. Kentällä oli rauhallinen olo ja ei ollut mitään kiirettä pois kentältä. Hyvä etten vikana päivänä jatkanut vahingossa 10. tiille uudemman kerran, aloitettuani 10. tiiltä ja lopetettuani 9.väylälle :) Vikana päivänä tekeminen pysyi (ehkä jopa pienenä yllätyksenä itsellekkin) todella rentona loppuun asti ilman kummempaa jännitystä. Ehkä se johtui juuri siitä, että osasi pysyä hetkessä ja mennä lyönti kerrallaan. Cädi lupasi lopussa ilmoittaa kun kierros on ohi :)

Kierroksen jälkeen oli tietysti hyvä fiilis. Etukäteen ajateltuna olisin kuvitellut, että jos saan paikan LET:lle hypin ja itken ilosta. Nyt tuntu että se maltillisuus oli purrut muhun niin hyvin, että otin tilanteen aika rauhallisesti. Onhan tämä upea saavutus, jota ei varmaan heti kierroksen jälkeen edes itse tajunnut. Nyt kun on vähän saanu ajatukset vapautua niin alkaa kyllä tajuamaan mitä on saanut aikaan. Onhan tähänkin uhrattu niin seteleitä, kyyneliä kuin kovaa työtäkin. Kaikki onnittelut ja viestit ovat olleet ihan mahtavia!!!!!!!!!

Mutta tästä kaikki oikeastaan vasta alkaa. Tämä ei sinänsä ole saavutus, mutta tämä antaa mahdollisuuden saavutuksille ensi vuonna. Ensi vuoteen lähden kyllä todella hyvin ja luottavaisin mielin. Tämä antoi hyvää itseluottamusta ja nyt tiedän, että kun vaan pysyy hetkessä, niin omassa pelissä on hyvät mahdollisuudet mihin vaan.

Tämän parempaa paikkaa ei ole kiittää kaikkia lähimmäisiä, ystäviä, kannustusjoukkoja sekä tähänastisia yhteistyökumppaneita! Kiitos teille!

Nyt on joulu edessä ja saa ottaa hetken ihan rennosti! Hyvää joulua!

-Ellu