Kaikki ei menny ihan putkeen…

Post 25 of 37
Kaikki ei menny ihan putkeen…

Kaikki lähti jo matkan varaamisesta. Edessä oli jälleen ruotsin kisareissu ja piti varata laivat. Varasin laivan, mutta koska en ollu maksanu laivaa 24tunnin sisällä ni  varaus oli poistunut. No sitten ku alettiin tekemään uutta varausta, ni laiva turusta tukholmaan oliki jo täynnä. No sitten ainut vaihtoehto oli sillä hetkellä ottaa laiva Helsingistä Tukholmaan. Tämä tarkotti sitten sitä, että laiva oli Tukholmassa vasta aamu kello 7 sijaan vasta kello 9.45…

Automatkalla kotoa Helsinkiin muistin, että oonkohan rekisteröityny kisaan eli maksanut kisamaksun netissä.. Kisaan olin kyllä ilmottautunu, mutta viimestään kolme päivää ennen kisaa pitää aina maksaa kisamaksu netissä. No sitten puhelua Tourille ja selvisi etten oo maksanu kisamaksua… Kisa ei ollut mun onneks tullu kuitenkaan täyteen ja pääsin sen takia vielä mukaan kisaan maksamalla kisamaksun paikan päällä.

No sitten piti vielä alkaa säätää Pro-amin kanssa, joka oli sinä päivänä kun saavuimme tukholmaan laivalla. Pro-am aikataulussa rekisteröityminen oli klo 10.30,lounas 11.30 ja peli klo 13, mutta koska tukholmasta oli vielä parin tunnin ajomatka ja laiva vasta 9.45 tukholmassa, ni piti pyytää että saadaan Sohvin kanssa tulla myöhässä lounaalle tai viimeistään ainakin sitten peliin. No pro-am saatiin hoidettua niin, että tullaan ku ehitään ja pelataan ns. players ball:ssa eli ryhmässä, jossa kaikki on ammattilaisia ja ns. varapelaajia pro-amia varten.

Kun sitte pienellä kiireellä saavuttiin kisapaikalle, ni selvisi että oon sittenkin pro-am ryhmässä, jossa pelaa kisan sponsseja… No tietysti olin ehtiny jo valmistautua ajatukseen, että pelaa players ball:ssa eli ei tarvitse pelata tulosta vaan saa lyödä harkkalyöntejä ja –putteja mikä olis ollu sinänsä hyvä kun kyseessä oli vähän sellanen ”pallon sijoittelu kenttä” ja lisäksi ainut harkkakierros kisaa varten.

Pro-am kierros kesti tuttuun tapaan melko kauan ja meiän ryhmä tais vielä kaiken lisäksi olla viiminen ryhmä, joka poistu kentältä. Sitäki koitettiin vaikeuttaa vielä sillä, että kenttähenkilökunta oli jo käyny poistamassa tiimerkitkin kun meillä oli vielä väylä pelaamatta. Tän lisäks vielä yks kenttämies leikkas meiän vikalla väylällä väylää eikä huomannut että ei oltu pelattu vielä ja me saatiin sitten odottaa vielä ylimääräiset 5min ennen ku päästiin pelamaan se väylä..

Pro-amin aikana oli tullu lähtöajat ekalle kisapäivälle. Olin toivonu mulle ja Sohville lähekkäisiä lähtöaikoja(toiveet huomioidaan oikeastaa melkolailla aina), koska asutaan kimpassa ja käytössä on vaan yks auto. No se viesti ei ollu sitten koskaan päässyt lähtöaikojen tekijälle asti ja siitä ei niin hyvällä arvalla lähdöt Elina 8.20 , Sohvi 11.30.

Pro-amin jälkeen sitten nopeasti majoittumaan ennen  pro-am illallista… Majotus oliki aika mielenkiintonen yhdistelmä. Melko hintava hostelli, jossa pienet huoneet ja yks yhteinen suihku-vessa kombinaatio.. Että semmonen helmi. Lisäksi sain tietää, että ei ole mahdollista saada mitään aamupalaa niin aikaisin ku mitä mä tarttisin aikasen lähtöajan takia. Ja huoneissa ei ollu mitään jääkaappiakaan että ois voinu ostaa omat aamupalat.. Sain sitte kuitenki Pro-am illallisella selvitettyä, että saan aamupalan klubilla viimeistään kello 7 ja mahdollisesti jo 6.45..

No eka kisapäivä koitti, menin kentälle hyvissä ajoin puttailee ennen sovittua aamupalaa. Griinit tuntu todella hitaalta, mutta ajattelin et se johtu kosteudesta. Sitte kenttätyöntekijät tuli lanaa kosteuden pois niistä. Edelleen griinit tuntu tosi hitaalta. Sitte menin aamupalalle 7.05. Siel oli yks työntekijä, joka oli vast tullu töihi ja alko valmistelee aamupalaa eikä ollu mitää tietoa että ois tarvinnu olla jo 7ltä, joten en saanu aamupalaa sillon. No menin takas puttailee hetkeks ku en voinu odottaa vaan aamupalaa ku lähtöaikaki alko pikkuhiljaa lähestyä.. Sitte ku lopulta menin aamupalalle ni koitin samal ostaa urheilujuomaa ku en eilen ollu ehtiny kauppaan..Mutta ei niillä ollu urheilujuomaa myytävänä!! Sitte menin pro-shoppiin, jossa oli jääkaapissa juomia, mutta sielläkään ei ollu urheilujuomaa! Sitte piti vaan ostaa yks päärynä mehu. En muista, että oisin pelannu yhtään kisakierrosta ainakaan 5vuoteen ilman urheilujuomaa. Sitte aamupalan jälkeen ku menin ulos klo 7.25 ni sitte oli alettu leikkaa harkkagriiniä! Ja eka lähtöaika oli jo 8lta. (ei ainakaa jääny putit tänään kierroksella lyhyeksi J )

Enne lähtöaikaa lampsin hyvissä ajoin tiille valmistautumaan. Samalla selvisi, että meille ei oo banaaneja. Mä en ollu ostanu ekaa kertaa koko vuoteen banaaneja mukaan kierrokselle, koska jokasessa kisassa tähän asti on ollu tarjolla banaaneja ja aina oon ostanu turhaan varulta.  No eväät oli vähän heikot, mutta vettä ja päärynämehua oli!

Ekan ja tokan kisapäivän välinen yö hostellissa ei ollu mikään levollisin mahdollinen. Yöllä kello 2-3 välillä alko humalaisen poikaporukan metelöinti ja ne seinät ei todellakaan eristäny mitään ääniä. Oveen käytiin koputtelee ja meteliä pidettiin jonkin aikaa.

Vielä kaiken tämän lisäksi,tokan kisapäivän jälkeen tuli karsiutuminen jatkosta yhdellä lyönnillä. Ei menny kaikki ihan putkeen reissussa, mutta seuraava kisa on jo tulossa ja siellä koitetaan mennä paremmalla meiningillä! J

-Elina