Kauden eka kisareissu takana

Post 33 of 37
Kauden eka kisareissu takana

Kisoihin menin kahta päivää ennen kisan varsinaista alkua. Yleinen rytmi kisoissa menee niin, että ekana päivänä pelataan harjoituskierros ja mikäli ei ole mukana kisaa edeltävässä pro-amissa, tulee toisesta päivästä harjoitus päivä. Ekana kisapäivänä mulla oli iltapäivä lähtö klo 13. Periaatteessa ihan hyvä aika siihen nähden, että pystyy rytmittämään lounaan ennen kierrosta ja lämmittelyä –paitsi espanjassa. Täällä lounasaika usein alkaa vasta klo 13, jolloin mun piti olla jo ykköstiillä. Osittain huonoa kisajärjestelyä kuvastaa se, että edes klubilla ei ollu pelaajille saatavana lounasta ennen klo 13:a. Mutta ei siitä sen enempiä stressejä, piti vaan turvautua toisiin keinoihin. Söin tuhdin aamupalan vasta 9 aikoihin, mutta ajattelin, että edes eväillä ei pärjää ihan sinne klo 18, jolloin kierros on ohi. Päädyin sitte McDonalsiin, josta saa aina jotain. Otin nuggetit, mutta en jaksanu syödä ku muutaman koska aamupala oli niin tuhti.. Päätin sitte ottaa loput mukaan kierrokselle. Pelikavereita vähän nauratti ku otin mäkkärin pussin bägistä 15. tiillä J

 

Ruokailuun liittyen espanjassa tunnetusti syödään myös illallinen melko myöhään ja ravintolat aukeaa puoli 9- 9 aikoihin. Siihen aikaan ei vielä muita ihmisiä ravintoloissa olekaan kuin me pelaajat. Kisoissa mielellään menee suht aikasin syömään, varsinkin jos on aamu lähtö ja pitää nousta aikaisin ylös. Mulla yleensä itellä on tapana nousta aamukierrokselle kolme tuntia ennen lähtöä. Klo 9:n starttiin nousen 6lta ja sillon ei mielellään ravintolassa kuku koko iltaa. Iltasin on ihan kiva ottaa iisisti ja vähän surffailla netissä (jos sellanen herkku sattuu olemaan saatavilla) tai kattoa täykkäreitä tai mentalistia koneelta. Alkuillasta ennen syömään menoa yleensä tulee vähän jumppailtua tai tehtyä lihashuoltoa. Joten oli startti kierrokselle milloin tahansa, kyllä päivät aika täyteen ohjelmaa tulee.

Varsinkin ekana päivänä oli paljon epävarmuutta mailavalinnoissa ja välillä siitä syntyy todella huonoja lyöntejä. Seuraavan päivän ohjenuora oli, että vedän aina täydellä luottamuksella. Oli lyönti mikä tahansa, aina on parempi lyödä ”väärä” maila täydellä luottamuksella. Ja ihan hyviä lyöntejä tuliki toisena pelipäivänä ja olin parissa 12. asti huonoilla puteilla. Sitten tuli 12.väylä  johon tein tuplabogin lyötyäni pallon pelaamattomaan paikkaan pensaaseen. Ja tässä lyönnissä olin kaikkea muuta kuin varma mailavalinnasta. Sen jälkeen tiesin että olen tuloksessa +2 sitä päivää ja sillä tuloksella ei mennä jatkoon. Loppuun piti yrittää birkkupaikoille vähän vielä isommin. Ei auttanut.

Oli tosi siitiä päästä kisaamaan, mut huono lopputulos ja karsiutuminen viimeiseltä päivältä. Lyönti tuntuu ihan hyvälle. Puttaaminen hankalaa. Mailavalinnoissa tuntuu epävarmuutta ja välillä siitä syystä tulee vedettyä huonoja lyöntejä.. Vaikka kisa oli tavoitteisiin nähden todella epäonnistunut niin en sen enempää jääny harmittelemaan. Mulla on kuitenkin ihan hyvä fiilis lyömisestä ja toivon että jossain kohtaa se tuottaa hedelmää. Nyt odotan jo innolla uutta kisaa! Treenit tuntuu hyvälle ja putti pitää saada kohdilleen ni hyvä tulee!

Ennen kotimatkalle lähtöä päätin kaverini Melanien kanssa hyödyntää espanjan olosuhteet ja päätettiin mennä Lumineen (jossa oli leirillä ennen kisaa)pelaaman kierros, koska Melaniella oli iltalento kotiin ja mulla vasta seuraavana aamuna. Mulla oli pelin jälkeen vielä hyvin iltapäivää jäljellä treenaamista varten. Seuraavana aamuna sitten oli mun kotiinlähdön aika.

 

 

Kotimatkalla taas sitte onnistuin hukkaamaan jotain.. Sain vaan yhden boarding passin barcelonasta, jossa oli mun molemmat lennot : barcelona-tukholma ja tukholma-helsinki. Pitkä 4 tunnin odotus tukholmassa ja kun tuli boardingin aika ni huomasin että mulla on sitte se boarding pass hävinny… Kaikki meni kuitenki ihan hyvin ja pääsin kotiin pitkän 17 tunnin matkustuksen jälkeen.

-ellu