Kausi käynnissä!

Post 3 of 37
Kausi käynnissä!

Kausi on ollut käynnissä treenien osalta jo tammikuun alusta asti ja kisakausi avattiin viikko sitten Marokossa. “Vuosilomaa” ei siis tullut vietettyä kahta viikkoa enempää.

Tammikuu meni hallitreenien parissa ja viikottain treenattiin tekniikkaguru Mika Piltzin kanssa. Jotta hallissa saa kehitystä aikaiseksi pitää tietää tosi hyvin koko ajan mitä tekee. Hallitreenien ohella ehti hyvin myös panostamaan fysiikkaharjoitteluun. Harmi vain että hiihtokelejä oli rajoitetusti.

Helmikuun alussa sitten siirryttiin tutuille kulmille Floridan lämpöön. Neljä viikkoa Floridassa meni taas tosi nopeesti. Golftreenejä joka aamu klo 7.15 alkaen, kahta välipäivää lukuunottamatta. Lajitreenien lisäksi päiviin sisältyi tietysti myös fysiikkatreenit. Niin, ja varsinaisen “tukikohtamme” lisäksi yksi viikonloppu vietettiin treenaten ja grillaillen Minnin luona Orlandossa. Orlandssa kävin hakemassa myös vähän ajatuksia lähipeliin David Leadbetter Academyn Sean Hoganilta. Seanilta sain hyviä ideoita mm. treenaamiseen. Golfin lisäksi parhaita paloja reissulta oli TIGERin näkeminen livenä (jopa hyvin läheltä) ja vesihiihto!! Eli kaikenkaikkiaan onnistunut reissu!

Treenipäivä David Leadbetter Academyssa Orlandossa!

Treenipäivä David Leadbetter Academyssa Orlandossa!

4 viikkoa asuttiin mahtavien tuttujen luona, kahta ihanaa tanskandoggia unohtamatta!

4 viikkoa asuttiin mahtavien tuttujen luona, kahta ihanaa tanskandoggia unohtamatta!

Honda Classic! Ja TIGER TOTTAGAI!

Honda Classic! Ja TIGER TOTTAGAI!

Vesihiihtoa!

Vesihiihtoa!

 

Floridan reissun jälkeen oltiin kotona muutama päivä, jonka jälkeen oli lähtö kauden ekoihin kisoihin Marokkoon. Janne lähti mukaan cädiksi. Kilpailu pelattiin Agadirissa ja on siinä mielessä erikoinen, että Ladies European Tourin osakilpailun lisäksi miesten European Tour pelataan samaan aikaan viereisellä kentällä. Omalta osaltani kisaviikko oli rutiineiltaan vähän erilainen. Menomatkalla alkoi flunssa ja kurkkukipu, joka loppuviikkoa kohti meni huonommaksi. Koko viikko mentiin enemmän “säästöliekki” ajatuksella ja mm. päivittäiset fysiikkatreenit piti jättää kokonaan väliin. Kaksi ekaa päivää sujui jokseenkin ok ja pääsin cutista läpi. Kaksi viimistä päivää meni kuitenkin aika vaisusti. Kipeänä oleminen antoi ehkä oman vaikutuksensa peliin, mutta kyllä sieltä silti löytyi paljon kehityskohteita seuraavia kisoja ajatellen. Tietysti positiivisena asiana kisasta tuli kuitenkin se, että pääsi heti ekassa kisassa jatkoon ja sai tärkeitä ranking- pisteitä.

Lalla Meryem 2014

Lalla Meryem 2014

 

Uudella matkalaukulla on kiva ja ennen kaikkea helppo reissata! Rimowa rullaa! Kiitos Laukku Calabrese!

Uudella matkalaukulla on kiva ja ennen kaikkea helppo reissata! Rimowa rullaa! Kiitos Laukku Calabrese!

 

Marokon jälkeen on paranneltu flunssaa kotona viikon verran. Ylihuomenna on lähtö Espanjaan kahden viikon mittaiselle treenireissulle. Paikka on entuudestaan tuttu Lumine Golf, jossa on tullu treenattua ennenkin ja viime vuoden lopussa olin siellä vuorostani Jannelle cädina European Tourin karsinnoissa. Tuttuun paikkaan on kiva mennä :) Kisoja ei ole kalenterissa ennen toukokuun ekaa viikkoa, joten siihen asti treenataan hyvin ja yritetään olla iskussa kun kisa alkaa :)

-Ellu