Kolmen kisan kisaputki starttasi

Post 31 of 37
Kolmen kisan kisaputki starttasi

Kisaputken ensimmäinen kisa Åhus, Kristianstad

Kauden tokassa kisassa karsiutuminen jatkosta. Tulokset 79, 79 ja tot +14. Cut rajaksi muodostui +10 ja 120 pelaajasta 30 pääsi jatkoon. Tokana päivänä cut raja nousi kohisten, koska tuuli oli niin kova! Vaikka griinit ei ollu kovinkaan nopeat, niin silti oli ihan hilkulla että lähteekö pallo liikkeelle griinillä. Hetken aikaa odoteltiin myös tuomarien päätöstä että jatketaanko kierrosta vai ei. Jatkettiin.

Mulla homma vaan meni ekana päivänä huonoon puttaamiseen ja tokan päivän 79 oli sääolot huomioonottaen paljon parempi. Ja olisi ollu vielä parempi ellen olisi ottanut neljä 3putin griiniä! Kaikilla lyhyt putti ohi… Mutta oli kyllä tosi makeeta pelata niin brutaalisessa tuulessa, pääsi sheippaamaan lyöntejä ja ” pelaamaan palloa” :)

Tällä hetkellä voisin sanoa että tuloksenteko on kiinni vaan puttaamisesta. Toisaalta se helpottaa mieltä kun tietää ettei tarvi sinkoilla ja panikoida kaikkien osa-alueiden kanssa, vaan voi rauhassa keskittyä putin treenamiseen.

Åhus oli tosi kiva paikka meren rannalla ja kenttä oli hyvä! Seuraavaksi matka jatkuu Ljungbyhediin, joka on viime vuodesta tuttu kenttä.

Vi hörs!

-ellu