Kolmen viikon kisatauko takana!

Post 29 of 37
Kolmen viikon kisatauko takana!

Edellisestä kisasta on vierähtänyt kuukausi, ja nyt on aika suunnata ns. back to business eli kisareissu kutsuu. Kolme viikkoa kisoja on edessäpäin, tällä kertaa kisaputki alkaa ja päätty ruotsiin ja välissä käydään norjan maalla pelaamassa yksi kisa.

Neljä viikkoa suomessa on ollut kivaa aikaa, vaikka koko ajan odotti kovasti että pääsisi kisoihin.  Äitin kanssa laitettiin partsi kuntoon ja nyt voi nauttia aamukahvit ja iltapalat siellä. Pitkän tauon jälkeen oli kiva päästä taas ohjaaman jumppia ja spinningiä hyvän musiikin meiningeissä. Tällä hetkellä on niin paljon kaikkia mielettömän hyviä biisejä, esim. Jennifer Lopezin Follow the leader. Vähän tylsempänä ohjelmana on ollut kaikenmoisten asioiden hoito kuten kirjanpito. Kivasti on ehtiny nähdä kavereita ja perhettä ja juhannuksena tuli hoidettua grillaaminen niin hyvin, että ei jää ainakaan liiaan vähälle jos kelejä ei enää tulisikaan :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Yksi juhannuksen grillailupäivistä ja tällästa tuotantoa ala Keskumäki!

 

Tietysti koko ajan on tullut treenattua ja pari kertaa ehti käymään taas valmentajankin luona. Treenikelit on vaihdellu hytisevän ja ärsyttävän kylmästä ihanan lämpimään. Ukrainan kisan jälkeen oli hetken aikaa vähän ajatus sekaisin swingissä ja kunnon suuttuminenki nähtiin rangella, ku kirosanat lenteli ja samoin rauta 6, mutta sen jälkeen ajatusta löyty J. Nyt on taas hyvä ja rauhallinen olo tekemisessä ja on hyvä fiilis lähteä kisoihin. Ja kun majoituskin saatiin hoidettua hyvissä ajoin eilen, päivää ennen reissuun lähtöä. Tosin vasta ekaan kisaan, ja siitäkin kiitos kuuluu Jannelle, joka aina osaa hoitaa noi jutut! Nyt crossin uudet vaatteet kassiin ja reissun päälle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Hyvät treenikelit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Vähän kylmempää keliä..

 

-Värikkäällä meiningillä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-ellu