Leiri- ja kisareissu Espanjaan

Post 34 of 37
Leiri- ja kisareissu Espanjaan

 

Kauden eka kisareissu lähti lentojen varaamisesta, joka ei ollu ihan helppo nakki. Olin yksin lähössä reissuun ensin miesten maajoukkueen kanssa leirille Lumine Golfiin ja siitä kisoihin parin tunnin päähän Lumine Golfista sijaitsevaan Zaragozan kaupunkiin.

Mutta- mites toi lentojen varaaminen?! Span Air on menny konkurssiin, joten se vähentää mahdollisuuksia jo jonkun verran. Samalla se tuntuu heijastavan muiden lentoyhtiöiden lentolippujen hintoihin. Useampi päivä meni nenä läppärin ruudussa kiinni kun koitin etsiä kaikki mahdolliset reitit ja lentoyhtiöt, jotta löytyisi hinnaltaan ja aikatauluiltaan sopiva. Ja pitää huomioida, että reissuvarustelu on aika reilu, eli halpalentoyhtiöillä lisähintaa tulee matkalaukusta ja bägistä ja kalliimmillakin lennoilla lisämaksuksi tulee bägimaksu. Sitten kun yksin menee isoilla kamoilla, niin mielellään ei kovin montaa bussi- ja junavaihtoa ottaisi. Noin 350 eurolla olisi löytynyt lento Barcelonaan, mutta paluumatka olisi kestänyt 16 tuntia ja yöpyminen olisi ollut Dusseldorfissa lentokenttähotellissa, joka oli 146 euroa. Eli ei kiitos. Finnairilta olisi löytynyt ihan sopiva yhteys. Hinnaltaan reilu 1000 euroa. Ei näillä budjeteilla! Lippuja metsästäessä tuli koettua yksi hermoromahduskin. Mietin jo, että perun koko espanjan reissun. Seuraavana päivänä sitten löysin lopulta yhden vaihtoehdon 550eurolla. Pähkäilyjen jälkeen päätin, että sillä hinnalla nyt mennään. Halvalla tämä reissu ei lähde, varsinkin kun suhteuttaa sen kisassa olevaan palkintopottiin ja omaan taloudelliseen tilanteeseen… Mutta sillä mennään ja pistetään palloa lipulle J Nurmelle on nimittäin päästävä!

Leiri Luminessa meni ihan hyvin vaikka kotoa lähtiessä fiilis oli vähän huono ja reissuun lähtö ei kauheasti innostanut surullisten uutisten takia. Mutta kun leirillä riitti tekemistä ja treenaamista ni pääsi aina hyvin isolla fokuksella vetämään treeniä ja oli paljon parempi fiilis. Parasta on fiilis ku alkaa hymyilyttää ja tuntuu että mähän osaankin tämän! Aina meinaa ei ole itsestäänselvää että tulisi sellanen fiilis, kyllä tässä lajissa aika monet harmitukset ja turhautumisetkin koetaan.

Lumine Golf on paikkana tosi hyvä, hotelleita riittää, kenttiä on useampia, punttisali kylpylöineen.. Punttisalilla multa kysyttiin ikääkin :D Keli ois voinu olla lämpimämpi ja tyynempi. Mutta kait se on niin että jokapuolella tuulee nykyään ja se on viälä ihan ok, mutta yks aamu oli kyl niin kylmä että oli ihan hirveetä!

Nyt on aika pakata kamat ja siirtyä kisapaikoille Zaragozaan ja kohti kauden ekaa kisaa!

-ellu