Matka jatkuu…

Post 1 of 37
Matka jatkuu…

Toinen vuoteni Ladies European Tourilla on ohi ja on jälkipyykin aika ennen uuden sivun kääntämistä. Vuosi 2014 oli täynnä hienoja kokemuksia ja hetkiä –niin golfin parissa kuin vähän golfin ulkopuolellakin. Pelillisesti mentiin eteenpäin verrattuna vuoteen 2013, mutta ei läheskään riittävästi. Hienoista kokemuksista huolimatta myös pettymyksen tippoja pyyhittiin silloin tällöin poskilta. Ranking sijoitukseni oli 108., joka tarkoitti sitä, että karsinnoista piti lähteä hakemaan pelipaikkaa ensi vuodelle.

 

Finaalikarsinta, johon ranking sijoituksellani pääsin suoraan, pelattiin juuri ennen joulua Marokossa. Tarkalleen ottaen 17.- 21.12. Mieluummin sitä olisi toki lähtenyt Dubain päätöskisasta kotiin ja joulun viettoon, reissuakin oli alla jo reilu pari viikkoa. Mutta, siihen ajatusmaailmaan ei ollut lähtemistä. Piti asennoitua pelaamaan karsinnat ja hoitamaan homma kotiin. Kuullostaa helpolta, mutta viisi päivää kilpailua pelipaikan säilyttämisestä Ladies European Tourilla on henkisesti tiukka haaste. Varsinkin kun menetettävää on paljon. Kaksi vuotta LET:llä takana ja vielä olisi paljon annettavaa. Karsinnat mentiin hyvin pitkälti viime vuotisella reseptillä; ei pelkästään päivä kerrallaan, vaan myös hetki kerrallaan, lyönti kerrallaan. Hengähdystaukoa ei tullut edes päivän päätteeksi, koska edelleen piti tsempata pysymään hetkessä. Mistään tulevasta ei puhuttu missään kohtaa viikkoa, ei joulusta, talvesta –mistään.  Kaksi viimeistä päivää meni parhaalla fiiliksellä, opin nauttimaan olostani kentällä ja (kuullostaa ehkä todella äklöltä…) ajattelin, että osaamiseni riittää jos rakastan peliä niin peli voi rakastaa takaisin. Karsinnat mentiin kolmannen kerran läpi ja ensi kaudella on taas mahdollisuus mennä eteenpäin ja saavuttaa enemmän. Kivoja kokemuksia on aina kiva kerätä, mutta menestyksen nälkää se ei tyydytä. Nyt pitää miettiä, millä reseptillä sitä lähdetään hakemaan. Vanhoja reseptejä voi käyttää, mutta uusiakin pitää luoda.

Tuleva kilpailukausi starttaa omalta osaltani maaliskuussa, joko Kiinan tai Marokon kisasta. Sitä ennen valmistaudutaan kunnolla; tekniikkaa pari viikkoa Suomessa sisähallissa ja sen jälkeen Floridaan nurmelle!

Kiitos vielä kaikille matkassani olleille, pysykää mukana! ;)

Hyvää vuotta 2015 kaikille!

-Ellu

20141207_165431 (Large)

20141208_204551