Matkaan!

Post 22 of 37
Matkaan!

Pipo x2, tumput x2, lämpökerrasto x2, golfkengät x2, goretexit, sadehanska… Tarviiko muuta vaatetta? Matka kohti ennusteiden mukaan sateista Ruotsia voi alkaa :)

Edessä on Nordea Tourin finaali Göteborgin lähellä sijaitsevalla Kungsbackan kentällä. Yksin oon jälleen lähössä reissuun ja täytyy myöntää, että ehkä pikkasen ahdistaa ajatus siitä, että joutuu ajaa yksin 500kilometriä Tukholmasta. Ja kun se ei tietysti lopu siihen, sitten saa sunnuntaina vielä ajaa takaisin saman reitin! No ei se kyl oikeesti oo paha. Mut miten saan 5 tuntia kulumaan autossa yksin? No ehkä se kuitenki menee äkkiä.. Tai sitte ei! No menee se nopeesti.. Ei mulla oo kyllä edes kiire mihinkään.. Takasin päin sitte voiki olla vähän enemmän kiirettä. Paluu on varattu sunnuntai iltalaivaan, joka lähtee klo 20 Tukholmasta ja sunnuntaina on viiminen kisapäivä. No ehtii jos ehtii. Maanantaina menee seuraava laiva.

Alkuvalmistelut reissulle on menny hyvin. Ensin äitillä lounas ennen parin tunnin treeniä ruissalossa. Sitte kahville takaisin äitille ja sitte illalliselle Birdieen ennen laivan lähtöä. Ja kokki vielä valmisti mulle aamupalaleivät mukaan automatkalle!

Netistä on tarkistettu lähimmän Telenor liikkeen sijainti, jotta pääsee lataamaan mun ruotsalaiseen nettitikkuun nettiaikaa. Lähin Ikea tarkistettu netistä, jotta pääsee edullisille Ikea lihapullille reissun aikana… Ei muuta kun matkaan! :)

-Ellu