Norway!!

Post 27 of 37
Norway!!

Norja- viikon majoitus tapahtui niin ikään camping alueella kuin edellisellä ruotsi- viikolla. Bogstadin camping alue sijaitsi ihan Holmenkollenin kupeessa. Mökki oli aivan jees ja tärkein kriteeri oli että on oma keittiö, jotta voi rahaa säästääkseen laittaa ruoat ite.

Vessaa ja suihkua ei kuitenkaan ollu mökissä, vaan piti mennä erilliseen vessa/suihkurakennukseen, joka kylläkin sijaitsi ihan mökkimme vieressä. Suihkua varten piti ladata vessa-/suihkukortille maksua vastaan suihkukertoja. Yksi 6minuutin suihkukerta makso 10 norjan kruunua, mutta sillä ehdittiin toisen ellun kanssa helposti suihkuamaan molemmmat. Pääasiassa käytiin aina golfkentällä suihkussa, mutta pari kertaa aamufysiikan jälkeen piti ottaa campingin suihku käyttöön.

Camping meininki oli oikeastaan ihan huikeeta ja ihmiset oli lepposia. Ja ihmisillä oli kyllä aika mielenkiintosia virityksiä..

Ja kuka nyt ei antennilautasta tarttisi!

Pari ekaa päivää meni golfkentällä, niin että ei ehtiny oikeen turisteilemaan sen enempää. Kenttä oli hyvä ja muutenkin kiva paikka.
Päivän päätteeksi tuli tehtyä useesti fysiikkatreenit niin, että pääsi sitten klubilla vielä suikuun. Kenttä ei ollu mikään älyttömän rankka, mutta lenkin ja lihaskunto/keskikroppa treenin päätteeksi oli hyvä vähän venytelläkin. Pukkarissa ei ollu koskaan muita pelaajia kuin me neljä suomalaista, joten se oli vähän niinku meiän suomalaisten oma treenitila. Oveen olisi melkein voinu laittaa kyltin ”Finnish Camp”.

Ekan kisapäivän jälkeen mentiin turisteilemaan Holmenkollenille. Käytiin hyppytornissa, mistä oli huikeat näkymät!  On se vaan niin älyttömän jyrkkä rinne ja pirun korkealla! Sitte käväistiin Ellun kanssa vielä hyppy/puikka simulaattorissa! Vaikuttavaa :D On ne kovia tyyppejä!

Hyppytorni


Melkosen jyrkkä alastulorinne

Hyvästä lopputsempistä huolimatta karsiuduin vikasta pelipäivästä kahdella lyönnillä. Näin ollen perjantaista tuli treenipäivä. Aamu lähti käyntiin Holmenkollenin treeneillä. Ensin juoksin muutaman kilometrin pätkän ylös Holmenkollenille, jossa sitten jatkoin lenkkeilyä hiihtoreiteillä. Lopuksi sitten vielä porrastreenit Holmenkollenin katsomossa! Oli aika siistiä!

 

Se oli semmosta Norjassa, seuraava etappi Ruotsi :)

-Ellu