Tiger Woodsia ja Florida Pantherseja

Post 37 of 37
Tiger Woodsia ja Florida Pantherseja

Pari viikkoa kohta kulunut Floridan auringon alla ja pari viikkoa vielä edessäpäin. Isompaa kiirettä koti-Suomeen ei ole, koska siellä ei ihan vielä griinit ole aukeamassa. Mutta mikäs sitä täällä ollessa. Isä oli ensimmäisen viikon täällä lomailemassa ja suunnitelman mukaisesti ensimmäinen viikko meni aika lepposasti pelaillen ja touhuillen vähän muutakin kuin pelkkää golfia 24/7..

Reilu viikko sitten mentiin kattoo Florida Pantgersin peliä Minnesota Wildia vastaan. Halli oli aika makee ja ilmapiiri älyttömän hyvä. Liput saatiin ihan huippupaikoille, päätykatsomoon 10 riville. Koskaan en oo nauttinu niin paljoa lätkämatsista!

Viime keskiviikkona mentiin katsomaan Honda Classicin pro-am päivää vielä ennen isän heittoa lentokentälle. Katsojamäärät oli noussu viime vuodesta puolella, syynä Tiger Woodsin osallistuminen kisaan! Pro-am päivään kuitenkin oli lähtenyt väkeä maltillisesti ja Tigeria oli mahdollista seurata jopa ihan läheltä! Ja voin kertoa, että oli sitten niin siistiä!! On se vaan niin upeeta nähdä maailmanluokan tähti siitä ihan puolenmetrin päästä livenä! En sitten malttanut pysyä poissa Honda Classicistä loppu viikkoa, vaan sunnuntaina oman kierroksen jälkeen oli vielä ihan pakko päästä katsomaan Tigeria. Sunnuntain päätöspäivä olikin sitten huikea Tigerin näytös, hänen noustessa upealla pelillä 2. sijalle. Tuhatpäiset katsomot hurrasi Tigerille ja Tiger pisti parastaan! Kyllä siinä ihan tippa meinasi tulla linssiin, oli se niin upeeta!

Näistä upeista päivistä saa älyttömästi  fiiliksiä ja kokemuksia, jotka kantaa pitkälle! Ja kyllä tästä jäi myös paljon käteen omiin treeneihin!

-Elina