Treenien parissa Floridassa!

Post 14 of 37
Treenien parissa Floridassa!

Huippukelejä pidelly reilut pari viikkoa ja treenien parissa menny tähän asti yhtä välipäivää lukuunottamatta kaikki päivät. Yhtenä päivänä oli sateista ja yhtenä päivänä jäätävän kylmää. Sadepäivänä lähettiin heti aamusta pelaa ja vesisateet tavotti vasta 11 pelatun reiän jälkeen. Ensin vähän tihutti. Tässä kohta kenttä tietysti tyhjeni kaikista muista pelaajista. Oltiin kentällä ihan keskenämme. Kohta tuli pikkasen enemmän vettä, mutta pahin oli ohi muutamassa minuutissa ja peli sai jatkua. Kierroksen jälkeen startterit ihmetteli, että mistä oikeen ollaan tulossa kun kenttä on suljettu vesisateen takia! Puolelta päivin oltiin pelattu ja käytiin lounaalla, jonka jälkeen tultiin takaisin kentälle. Kolmesta kentästä oli auki ainoastaan ns. Rain Course. Yhdistelmä kahdesta kentästä. Huvittavinta tässä oli se, että päivän aikana oli satanu vettä kaikkiaan 1,5 tunnin verran, aurinko paistoi täysillä ja lämmintä oli 28 astetta ja silti käytössä ” Rain Course” ?????

Lähdössä pelaamaan “Rain Courselle”:

Edellinen viikonloppu vietettiin Orlandossa ystävien luona. Perjantaina pelattiin Grand Cypressilla suomalaisporukalla. Mukana oli mun ja Jannen lisäksi Minni, Roope, Ahokas, Korvenmaa, Unski ja Wiki. Hyvät pelit saatiin käytiin, mutta rahat meni kyllä muiden kun mun taskuun. Ainakin tällä kertaa. Vai tälläkin kertaa?

West Palm Beachiltä Orlandoon…

Kohti Orlandoa

Kohti Orlandoa 1

Mikki-Hiiren kotikaupunkiin

Peli on kovaa!

Kivaa oli! :)

Orlandon reissun jälkeen ollaan taas oltu hyvin pitkälti normirytmissä; kello 06.00 herätys, aamukahvit mukaan ja kentälle ja pelaamaan 7.45. Pelien jälkeen lounas ja sitten vielä treeniä ja/tai peliä iltapäivästä. Aamukierrokset on kyllä aika huippuja. Auton kanssa pääsee menemään tyhjään kenttään ja aamupäivän lopuilla on jo kierros pelattuna. Eli golfin ulkopuolisia asioita on tähän asti tapahtunu aika vähän.. Ja aika paljon olisi niitä “golfin ulkopuolisia asioita” tehtävänä.

Reilu viikko reissua vielä (enää) edessä ja must do listalla olis vielä: Vesihiihto, Florida Panthersien lätkämatsi, PGA tourin kisa Honda Classic ( Must see: Tiger Woods! Ja ainkain harkkapäivä ja ainakin Tigerin avauspäivä ja ainakin Tigerin vika päivä… :D), hevospooloa, tietenki shoppailu päivä Sawgrass Mills:n moolilla, biitsi, illallinen Sushi Bon nimisessä pienessä huippuhyvässä sushi ravintolassa… Ja silti haluan käydä golfkentällä joka päivä!!!!

Huomenna luvattu kuumaakin kuumempaa keliä, josko sitä menis sen normi aamukierroksen jälkeen vaikka käymään biitsillä.. :)

-Ellu