Uudet mailat!

Post 32 of 37
Uudet mailat!

Bridgestonen uudet J40 sarjan raudat on tullu!

Kävin Peltomäki Golfissa svingianalysaattorissa vertailemassa J40 sarjan malleja ennen tilausta ja näistä paras oli Dual Pocket Cavity- malli. Hyvän tuntuman lisäksi pallo lensi jonkin metrin pidemmälle, säilyttäen hyvät lukemat backspinnissä.

Viime vuonna mulla oli käytössä Cavity Back- malli, lähinnä ulkonäkö syistä. Cavity Back erottui viime vuonna Pocket Cavitysta siroudellaan. Tämän vuoden Dual Pocket Cavityt on kuitenkin ulkonäöltään todella miellyttävät.

Mailat meni ensin Bridgestonelta ”raakoina” Peltomäki Golfiin fiksattaviksi.   5.0 project X -varrella tulleet mailat piti ensin katkaista sopivan mittaisiksi (standardin mittaisiksi) ja sen jälkeen laittaa gripit paikoilleen. Aikaisemmin mun gripeissä Bridgestonen logo on ollut alaspäin, mutta päätin kokeilla miltä tuntuu jos laittaakin ne tällä kertaa ylöspäin. Josko se auttaisi vakiinnuttamaan otetta..

Tämän jälkeen oli tärkein homma, vääntää mailojen lie kulmia 2 astetta flatimmiksi ja sitten tämän jälkeen mailat Matkahuoltoon ja kohti kotia  :)

-ellu